Ремонт на кухня

С дългогодишен опит в индустрията за подобряване на дома, ние разбираме нуждата от добре проектираната и функционална кухня във вашия дом.

Преобразете кухнята си с RemontiraiMi.com!

В RemontiraiMi.com сме специализирани в предоставянето на първокласни услуги за обновяване на кухни, съобразени с вашите уникални нужди и предпочитания.

Независимо дали искате да обновите външния вид на вашата кухня, да подобрите нейната функционалност или да увеличите нейната стойност, нашият екип от квалифицирани професионалисти е тук, за да ви помогне.

Цени за ремонт на кухня

Услуга Цена кв м.
Цялостен ремонт на кухня
Свържете се с нас
Частичен ремонт на кухня
Свържете се с нас

Защо цените за ремонт на кухня варират?

Може би се чудите защо цените за ремонт на кухня варират от един проект до друг?

Фактори като размера на кухнята, качеството на използваните материали и сложността на изисквания ремонт играят основна роля при определяне на общата цена.

В RemontiraiMi.com предлагаме прозрачни цени и подробна информация, гарантираща, че знаем точно какво ще извършим, съобразно вашите желания.

Често срещани грешки при ремонтирането на кухни​

Ние разбираме, че започването на проект за ремонтиране на кухня може да бъде непосилно за хората, поради което сме тук, за да ви напътстваме във всяка стъпка в процеса на реновиране.

Нашите експерти са добре запознати с идентифицирането и избягването на често срещани грешки при обновяване, като пренебрегване на важността на правилното осветление, подценяване на нуждите от достатъчно пространство и пренебрегване на бюджета за неочаквани разходи.

Поверявайки вашия проект за обновяване на кухнята на RemontiraiMi.com, можете да сте сигурни, че ние ще ви помогнем да избегнете тези капани и да получите кухнята на вашите мечти.

Усетете разликата с RemontiraiMi.com

От концепцията до завършването, ние работим директно с всеки клиент, за да гарантираме, че проектът за обновяване на кухнята ще бъде изпълнен безупречно.

Нашите цялостни услуги включват всичко от проектиране и планиране до къртене, почистване, ремонтиране и извършване на довършителните работи, гарантирайки безпроблемен завършек.

Цялостен ремонт на баня - цена и срок

Предимства и ползи от професионалното ремонтиране на кухнята

Важно е да работите с професионален изпълнител, за да получите реалистичен график въз основа на вашите специфични изисквания за проекта.

01.

Експертност

Избирането на правилните цветове за вашето пространство може да бъде непосилна задача за много хора. Нашият опитен екип предоставя експертни съвети и консултации за съчетаване на цветовете, за да ви помогне да изберете перфектната палитра, която да визуализира вашия стил и предпочитания.

02.

Естетичност

Професионалното боядисване вдъхва нов живот на стени и тавани, незабавно подобрявайки естетиката на пространство. Нашите квалифицирани бояджии извършват щателна подготовка на повърхностите, осигурявайки гладки, равномерни покрития, които ще направят повърхностите да изглеждат безупречно.

03.

Ефективност

Извършването на проекти от типа „Направи си сам“ могат да отнемат време и често в крайна сметка струват много повече в дългосрочен план. Поверявайки бояджийската работа на професионалисти, можете да спестите ценно време и пари. Екипът ни работи ефективно, без компромис с качеството.

Защо клиентите се доверяват на RemontiraiMi.com?

01.

Опит и експертиза

С дългогодишно натрупания опит майсторите ни са достигнали отлично ниво на предоставената услуга и са усвоили разнообразни техники за работа, за да постиганат изключителни резултати.

02.

Професионално отношение

Ние се гордеем с нашия професионализъм и надеждност, които ни помагат без усилия да изпълним желанията на клиентите си, както и да ги консултираме напълно достоверно.

03.

Качествени материали

Използваме единствено доказано ефективни материали и най-подходящите инструменти, които се предлагат на пазара, за да се ангажираме с постигането на отлични резултати във всеки аспект на нашата работа.

04.

Отличен резултат

Основният приоритет в работата ни е удовлетвореността на клиента. Ние се вслушваме в желанията на всеки клиент, като предоставяме персонализирани решения, гарантирайки за крайния резултат.

Майсторите дойдоха и направиха оглед на старата и занемарена кухня от бившите ми наематели. Дадоха ми цена и срок, които изпълниха с леко закъснение. Доволен съм!
Иван Богоров
Кухнята ми беше ремонтирана от една друга бригада преди година и половина. Оттогава само проблеми. Позвъних на remontiraimi.com и те се отзоваха, като направиха нужните корекции.
Веселин Априлов
Бригадата работи бързо, качествено и с усмивка. Не се срещат често толкова общителни и добронамерени хора. Дори останах приятно изненадана от тях.
Ива Миткова
Имате нужда от консултация?

Свържете се с нас и ще ви отделим нужното внимание, за да получите желаната информация.

Ремонтът на кухнята може да варира в широки граници в зависимост от целите и нуждите на собственика. Някои често срещани видове ремонт на кухня включват:

Козметично обновяване

Този тип обновяване се фокусира върху актуализации на повърхностно ниво, като боядисване, подмяна на мебели или осветителни тела и поставяне на нови плотове или гърбове.

Козметичните ремонти са идеални за собственици на жилища, които искат да освежат външния вид на кухнята си без големи структурни промени.

Функционален ремонт

Функционалният ремонт има за цел да подобри разпределението и функционалността на кухнята. Това може да включва преконфигуриране на разпределението и подредбата в кухнята, разширяване на кухненското пространство, добавяне или премахване на стени и модернизиране на уредите за подобряване на ефективността и работния процес.

Функционалните ремонти са идеални за собственици на жилища, които търсят по-практично и удобно за потребителя оформление на кухнята.

Основен ремонт на куня

При цялостно обновяване на кухнята се премахва абсолютно всичко от нея и се изгражда отново от нулата. Това позволява цялостно персонализиране и може да включва промени в оформлението, водопровода, електрическите системи и структурните елементи.

Цялостните вътрешни ремонти са подходящи за собственици на жилища, които искат напълно да трансформират кухненското си пространство според визията си.

Майстор за нова баня

Често задавани въпроси

Какво включва цялостният ремонт на кухнята?

Пълният ремонт на кухня обикновено включва следните компоненти:

1. Дизайн и планиране

Сътрудничество с професионален дизайнер или архитект за създаване на оформление и дизайн, които отговарят на нуждите и предпочитанията на собственика, е препоръчително.

2. Разрушаване

Премахват се съществуващите мебели, шкафове, плотове, подови настилки и уреди, за да се подготви пространството за обновяване.

3. Структурна работа

Извършване на всякакви необходими структурни промени, като премахване или добавяне на стени, преместване на водопроводни или електрически линии и укрепване на подове или тавани.

4. Монтаж

Монтиране на нови шкафове, плотове, подови настилки, осветителни тела, електроуреди, мивки и смесители съгласно утвърдения проект.

5. Довършителни щрихи

Добавяне на елементи като боядисване и извършване на специфични дейности за подобряване на естетическата привлекателност на кухнята.

6. Окончателна проверка и почистване

Провеждане на окончателна проверка, за да се гарантира, че цялата работа отговаря на желанията и стандартите за качество, последвано от цялостно почистване на реновираното пространство.

Какво включва частичния ремонт на кухня?

Частичното преустройство на кухнята включва извършване на по-големи промени или такива в конкретни части на кухнята, а не цялостен ремонт.

Това може да включва подмяна на шкафове, надграждане на уреди, поставяне на нова подова настилка или подмяна на плотове или гръб в кухнята.

Проектите за частично ремоделиране често са по-благоприятни за бюджета, отнемат по-малко време и боклукът е много по-малко в сравнение с цялостните ремонти, което ги прави идеални за собственици на жилища, които искат да освежат кухнята си, без да предприемат основен проект за обновяване.

5/5 - (1 гласа)