Боядисване

Професионални бояджийски услуги, подходящи за всякакъв тип боядисване с латекс на стени, пребоядисване и други дейности на страхотни цени.

Преобразете вашето пространство с експертни услуги за боядисване!

Искате ли да придадете на вашия дом или офис свеж вид? Не търсете повече! RemontiraiMi.com е тук, за да ви предостави първокласни бояджийски услуги, които ще съживят вашето жилищно или работно пространство.

Нашият екип от опитни бояджии е специализиран в широка гама от услуги, включително боядисване на стени, боядисване на тавани, боядисване с латекс и много други. С нашия опит и внимание към детайла ние гарантираме изключителни резултати, които ще надминат вашите очаквания.

Цени за боядисване с латекс

Услуга Цена кв м.
Боядисване с латекс
Свържете се с нас
Пребоядисване на стени
Свържете се с нас
Боядисване на плочки
Свържете се с нас
Боядисване на таван
Свържете се с нас
Боядисване с блажна боя
Свържете се с нас

Защо цените за боядисване варират?

Цените за боядисванете на квадрат могат да варират в зависимост от няколко фактора. Ето няколко ключови елемента, които допринасят за различната стойност на разходите за боядисване:

Размер и сложност на проекта

Размерът и сложността на проекта оказват влияние върху необходимото време, труд и материали. По-големите площи или сложните дизайни могат да изискват допълнителни усилия и ресурси, което води до по-високи цени.

Състояние на повърхността

Състоянието на повърхностите за боядисване може да повлияе на ценообразуването. Ако са необходими подготвителни дейности, това може да увеличи общите разходи.

Качество на материала за боядисване

Състоянието, качеството и вида на боята се предлагат на различни цени. По-висококачествените бои и специални покрития могат да струват повече, но наред с това осигуряват по-добър естетически вид.

Допълнителни услуги

Допълнителни услуги като консултации, транспорт и повърхностни ремонти могат да допринесат за по-високата цена. Тези екстри могат значително да подобрят крайния резултат, но може и да се увеличат разходите.

Често срещани грешки при боядисването​

Всеки човек може да реши сам да боядиса повърхността си, затова бихме искали да ви помогнем, като ви посочим често срещаните грешки, които могат да повлияят негативно на крайния резултат. Ето основните грешки, които трябва да избягвате:

Усетете разликата с RemontiraiMi.com

Когато става въпрос за професионални бояджийски услуги, RemontiraiMi.com е вашият правилен избор. С нашия опит, внимание към детайла и ангажираност към удовлетвореността на клиентите, ние гарантираме изключителни резултати, които ще преобразят вашето пространство.

Свържете се с нас още днес, за да насрочим консултация и да ни позволете да вдъхнем живот на вашата визия.

Пребоядисване на стени

Предимства и ползи от професионалното боядисване

Когато става въпрос за боядисване на стени, таван или каквото и да е в дома, професионалните бояджийски услуги играят решаваща роля за трансформирането на цялостния вид и усещане за пространството.

01.

Експертност

Избирането на правилните цветове за вашето пространство може да бъде непосилна задача за много хора. Нашият опитен екип предоставя експертни съвети и консултации за съчетаване на цветовете, за да ви помогне да изберете перфектната палитра, която да визуализира вашия стил и предпочитания.

02.

Естетичност

Професионалното боядисване вдъхва нов живот на стени и тавани, незабавно подобрявайки естетиката на пространство. Нашите квалифицирани бояджии извършват щателна подготовка на повърхностите, осигурявайки гладки, равномерни покрития, които ще направят повърхностите да изглеждат безупречно.

03.

Ефективност

Извършването на проекти от типа „Направи си сам“ могат да отнемат време и често в крайна сметка струват много повече в дългосрочен план. Поверявайки бояджийската работа на професионалисти, можете да спестите ценно време и пари. Екипът ни работи ефективно, без компромис с качеството.

Защо клиентите се доверяват на RemontiraiMi.com?

01.

Опит и експертиза

С дългогодишно натрупания опит майсторите ни са достигнали отлично ниво на предоставената услуга и са усвоили разнообразни техники за работа, за да постиганат изключителни резултати.

02.

Професионално отношение

Ние се гордеем с нашия професионализъм и надеждност, които ни помагат без усилия да изпълним желанията на клиентите си, както и да ги консултираме напълно достоверно.

03.

Качествени материали

Използваме единствено доказано ефективни материали и най-подходящите инструменти, които се предлагат на пазара, за да се ангажираме с постигането на отлични резултати във всеки аспект на нашата работа.

04.

Отличен резултат

Основният приоритет в работата ни е удовлетвореността на клиента. Ние се вслушваме в желанията на всеки клиент, като предоставяме персонализирани решения, гарантирайки за крайния резултат.

Наскоро ги наех за боядисване на стаите в моя дом и не мога да бъда по-доволен от резултатите. Техният екип от бояджии показа изключително майсторство и внимание към детайла.
Петър Христов
Използвах фирмата за множество проекти за боядисване в моите търговски обекти и те непрекъснато надхвърлят очакванията ми. Техният професионализъм, ефективност и опит са несравними.
Алис Миланова
Майсторите се справиха превъзходно. От първоначалната консултация до последния слой боя, техният екип демонстрира професионализъм и опит.
Иван Иванов
Имате нужда от консултация?

Свържете се с нас и ще ви отделим нужното внимание, за да получите желаната информация.

В RemontiraiMi.com предлагаме професионални бояджийски услуги при строителни ремонти, които вдъхват нов живот на вашето пространство. Нашият екип от квалифицирани бояджии се е ангажирал да предоставя изключителни резултати с внимание към детайла, прецизност и точно око за естетика.

Независимо дали става дума за единична стая или за цяло жилище, ние имаме експертния опит да подобрим външния вид на вашия имот и да създадем свежа, жизнена атмосфера.

В RemontiraiMi.com разбираме значението на избора на цвят и предоставяме експертни съвети, за да ви помогнем да изберете перфектните цветове, които отговарят на вашата визия и цели.

Доверете се на RemontiraiMi.com за превъзходно майсторство, внимание към детайла и ангажимент към удовлетворението на клиентите. Свържете се с нас днес, за да обсъдим вашия проект за боядисване и да усетите разликата от работата с доверена марка в строителните ремонти.

Цена на бояджийски услуги на квадрат

Често задавани въпроси

Как се боядисва с латекс?

Латексовата боя, известна още като акрилна боя, е популярен избор за боядисване на вътрешни и външни повърхности поради своята издръжливост, гъвкавост и лесно нанасяне. 

1. Подгответе повърхността

Уверете се, че повърхността за боядисване е чиста, суха и без лющещи се парчета. Поправете всички пукнатини или дупки и шлайфайте повърхността, ако е необходимо.

2. Грундирайте, ако е необходимо

В някои случаи може да се наложи грундиране на повърхността преди нанасяне на латекса, особено за порести или силно зацапани повърхности. Използвайте подходящ грунд, който е съвместим с латексовата боя.

3. Разбъркайте латекса

Разбъркайте добре латекса в кутията, за да постигнете постоянен цвят и текстура. Ако боята е престояла известно време трябва да я разклатите много добре, защото вероятно водата в нея се е отделила от самата боя.

4. Нанесете латекса

Използвайте висококачествена четка или валяк, за да нанесете равномерно латекса. Започнете отгоре и продължете надолу, като използвате плавни и равномерни движения. Оставете всеки слой да изсъхне напълно, преди да нанесете допълнителен слой, ако е необходимо.

5. Почистете инструментите

Почистете четките, валяците и останалите инструменти за боядисване с вода веднага след употреба, тъй като латекса е на водна основа. Правилното почистване помага да се запази дълготрайността на вашето оборудване за боядисване.

Как да боядисаме таван?

Боядисването на тавана може да бъде сериозно предизвикателство, поради позицията му над главата на човек.

1. Подгответе стаята

Премахнете мебелите или ги покрийте с найлон, за да ги предпазите от пръски боя. Използвайте бояджийска лента, за да защитите всички области, които не искате да бъдат боядисани, като осветителни тела или ръбове, където таванът се среща със стените.

2. Изберете правилните инструменти

Изберете удължител, за да достигате по-удобно до тавана. Валяк с ъглов ръб на четката също може да помогне при нанасяне на ллатекса в ъглите.

3. Нанесете грунд, ако е необходимо

Ако таванът има петна или обезцветяване, обмислете нанасяне на грунд, за да осигурите равномерно покритие на боята. Следвайте инструкциите на производителя за конкретния грунд, който изберете.

4. Боядисайте тавана

Започнете с подсичане по ръбовете с четка, създавайки границата около тавана. След това използвайте валяк, за да нанесете латекса в припокриващи се щрихи, работейки в управляеми части.

5. Оставете достатъчно време за изсъхване

Оставете първия слой да изсъхне напълно, преди да нанесете втори слой, ако е необходимо. Следвайте инструкциите на производителя за препоръчаното време за изсъхване.

Как да боядисваме върху стар латекс?

Боядисването върху стара латексова боя е често срещан сценарий при ремонтите.

1. Проверете съществуващата боя

Проверете състоянието на старата латексова боя. Уверете се, че е непокътната, прилепнал добре към повърхността и без признаци на белене или лющене. Ако старата боя е в лошо състояние, може да се наложи да бъде премахната или коригирана, преди да нанесете нова боя.

2. Почистете и подгответе повърхността

Почистете старателно повърхността, за да отстраните мръсотията, мазнините или всякакви други замърсявания, които могат да попречат на нанасянето на латекса. Леко шлайфайте повърхността, за да създадете по-грапава текстура за по-добра попиваемост. Избършете праха с чиста, влажна кърпа.

3. Нанесете грунд

За да осигурите подходящо покритие и нанасяне, използвайте подходящ грунд преди боядисването върху стария латекс. Грундът ще подобри издръжливостта на новия латекс.

4. Боядисайте с новия латекс

След като грундът изсъхне, можете да продължите с боядисването върху стария латекс. Следвайте стъпките, споменати по-рано за боядисване с латекс, за да постигнете безпроблемно и равномерно покритие.

Какъв грунд се нанася преди боядисване?

Изборът на правилния грунд е от решаващо значение за постигане на безупречно покритие на боята. Видът грунд, който ще се използва, зависи от повърхността, върху която се боядисва.

Изборът на подходящ грунд зависи от специфичните изисквания на вашия проект. Консултирайте се с професионален бояджия или вижте указанията на производителя за препоръчания грунд за вашата повърхност.

Колко време след грундиране се боядисва?

Времето за съхнене на грунда може да варира в зависимост от няколко фактора, като влажност, температура и вида на използвания грунд. Обикновено грундът изсъхва на пипане в рамките на 1-2 часа, но е важно да оставите достатъчно време за изсъхване, преди да нанесете боята.

За да осигурите гладко покритие се препоръчва да изчакате поне 24 часа след грундирането, преди да нанесете боята. Това позволява на грунда да се втвърди напълно и да създаде солидна основа за залепване на боята.

5/5 - (2 гласа)