Ремонт на баня

Професионален ремонт на бани, подходящи за всякакъв тип бани – малки, големи, нестандартни. Индивидуални цени, съобразени с бюджета ви.

Преобразете банята си с RemontiraiMi.com!

Готови ли сте да съживите банята си? От цялостни ремонти до персонализирани желания, ние разполагаме с експертизата и ресурсите, за да създадем красива и функционална баня, която отговаря на вашия стил и бюджет. Доверете ни се, за да постигнем изключителни резултати и да превърнем вашата визия в реалност.

Цени за ремонт на баня

Услуга Цена кв м.
Цялостен ремонт на баня
Свържете се с нас
Освежителен ремонт на баня
Свържете се с нас

Защо цените за ремонт на баня варират?

Цените за ремонт на баня могат да варират в зависимост от няколко фактора, включително:

Обхват на обновяването

Степента на обновяването, независимо дали включва цялостен ремонт или специфични услуги, ще повлияе на общите разходи. Цялостното обновяване, което включва водопровод, електричество, облицовка и обзавеждане, ще бъде по-скъпо в сравнение с частично обновяване.

Материали и облицовки

Изборът на материали, приспособления и облицовки значително влияе върху цената. Материалите от висок клас и персонализираните желания ще завишат сумата на общите разходи, докато по-достъпните опции могат да помогнат за по-нисък бюджет.

Размер и сложност

Размерът и оформлението на банята, както и всички необходими структурни промени, могат да повлияят на цената. Ремонтите в по-големи бани или такива със сложен дизайн може да изискват повече труд и материали, което води до по-високи цени.

Често срещани грешки при ремонтирането на бани​

Липсата на правилно планиране може да доведе до проблеми с извършването на целия ремонт на банята. Важно е да вземете предвид фактори като оформление, място за шкафове, мивка, душ, водопровод и осветление.

Неправилната или дори липсата на хидроизолация може да доведе до проблеми с течове и развитие на мухъл.

Наемането на неопитни изпълнители в комбинация с избор на неправилни материали води до един единстен край – трагичен за вас и банята ви.

Усетете разликата с RemontiraiMi.com

Когато става въпрос за ремонтиране на бани, RemontiraiMi.com е вашият отличен избор. С нашия опит, внимание към детайла и ангажираност към удовлетвореността на клиентите, ние гарантираме изключителни резултати, които ще преобразят вашата баня.

Свържете се с нас още днес, за да направим консултация и да ни позволете да сбъднем мечтите ви.

Цялостен ремонт на баня - цена и срок

Предимства и ползи от професионалното ремонтиране на банята

Важно е да работите с професионален изпълнител, за да получите реалистичен график въз основа на вашите специфични изисквания за проекта.

01.

Експертност

Избирането на правилните цветове за вашето пространство може да бъде непосилна задача за много хора. Нашият опитен екип предоставя експертни съвети и консултации за съчетаване на цветовете, за да ви помогне да изберете перфектната палитра, която да визуализира вашия стил и предпочитания.

02.

Естетичност

Професионалното боядисване вдъхва нов живот на стени и тавани, незабавно подобрявайки естетиката на пространство. Нашите квалифицирани бояджии извършват щателна подготовка на повърхностите, осигурявайки гладки, равномерни покрития, които ще направят повърхностите да изглеждат безупречно.

03.

Ефективност

Извършването на проекти от типа „Направи си сам“ могат да отнемат време и често в крайна сметка струват много повече в дългосрочен план. Поверявайки бояджийската работа на професионалисти, можете да спестите ценно време и пари. Екипът ни работи ефективно, без компромис с качеството.

Защо клиентите се доверяват на RemontiraiMi.com?

01.

Опит и експертиза

С дългогодишно натрупания опит майсторите ни са достигнали отлично ниво на предоставената услуга и са усвоили разнообразни техники за работа, за да постиганат изключителни резултати.

02.

Професионално отношение

Ние се гордеем с нашия професионализъм и надеждност, които ни помагат без усилия да изпълним желанията на клиентите си, както и да ги консултираме напълно достоверно.

03.

Качествени материали

Използваме единствено доказано ефективни материали и най-подходящите инструменти, които се предлагат на пазара, за да се ангажираме с постигането на отлични резултати във всеки аспект на нашата работа.

04.

Отличен резултат

Основният приоритет в работата ни е удовлетвореността на клиента. Ние се вслушваме в желанията на всеки клиент, като предоставяме персонализирани решения, гарантирайки за крайния резултат.

Ситуацията при мен беше по-особена. Бях наел майстори, които буквално си оставиха ръцете. Обадих се на тези момчета и те направиха каквото беше нужно, за да получа исканата от мен баня.
Жоро Първанов
Не знам дали ще ми повярвате, но след ремонта банята ми изглежда огромна. Явно има огромно значение в избора на цвят на плочки и осветлението. Благодарна съм за всички съвети и за изпълнението на услугата!
Мария Василева
Благодаря! Много благодаря за направата на банята. успяхте да зарадвате жена ми, тъй като това беше подаръкът ми за нея за годишнината от сватбата. Не ме подведохте и съм наистина много благодарен.
Васил Комарев
Имате нужда от консултация?

Свържете се с нас и ще ви отделим нужното внимание, за да получите желаната информация.

Независимо дали търсите цялостен ремонт на банята или частично обновяване, RemontiraiMi.com е вашият доверен партньор.

Нашият опитен екип ще ви води през целия процес, от проектирането и планирането до всеки елемент на услугата, та чак до довършителните финални работи.

Ние се ангажираме да предоставяме висококачествени резултати, които надминават вашите очаквания и създават баня, която ще харесате.

Свържете се с нас още днес, за да обсъдим вашия проект за обновяване на баня и да започнем работа по оформянето на тази част от дома ви.

Оферти за ремонт на баня

Често задавани въпроси

Какво включва цялостният ремонт на банята?

Цялостният ремонт на банята обикновено включва цялостен ремонт на пространството, трансформирайки го изцяло. То включва различни аспекти като:

1. Проектиране и планиране

Професионалист трябва да работи с вас, за да създадете заедно функционален и естетически приятен дизайн на банята. Това включва избор на оформление, избор на обзавеждане, плочки и материали и осигуряване на оптимално използване на пространството.

2. Къртене

Съществуващите елементи в банята, включително обзавеждане, плочки, подови настилки и шкафове, се премахват, за да се освободи място.

3. ВиК и електрическа работа

ВиК и електрическите системи се инспектират и се извършват всички необходими ремонти или подмяна. Това може да включва преместване или подмяна на водопроводни инсталации, монтиране на нови тръби и обновяване на електрическото окабеляване за осветление и уреди.

4. Монтаж на подови настилки и стени

Лепят се нови плочки, за да подобрят външния вид и функционалността на банята. Стените могат да бъдат покрити с плочки или други декоративни материали.

5. Оборудване и шкафове

Добавя се новото обзавеждане, включително мивка, тоалетна, вана, душ и кранове. Добавят се избрани шкафове за съхранение, за да се увеличи максимално функционалността и естетиката.

6. Осветление и вентилация

Подходящото осветление е от съществено значение в банята. Инсталират се нови осветителни тела, като вградено осветление, тоалетки или аплици, за да се създаде добре осветено и привлекателно пространство. Правилната вентилация също се постига чрез инсталиране или модернизиране на вентилатори или прозорци.

7. Довършителни щрихи

Последната стъпка включва добавяне на финални щрихи, като огледала, аксесоари, закачалки за кърпи и други декоративни елементи, които подобряват цялостния вид на банята.

Възможен ли е частичен ремонт на баня?

Да, възможно е да се направи частичен ремонт на баня. Частичните ремонти се фокусират върху конкретни зони или елементи от банята, които изискват подобрение. Това може да включва:

1. Обновяване на приспособленията

Подмяна на остарели или неработещи приспособления, като кранове, душове или тоалетни.

2. Подмяна на тоалетна или шкаф

Обновяването на тоалетната или шкафа за съхранение са част от по-бързире ремонти в баните.

3. Смяна на плочки

Понякога е възможно лепене на нови плочки върху старите с цел подобряване на външния вид на банята.

4. Осветление и аксесоари

Подмяната на осветителните тела или добавяне на нови аксесоари като огледала, хавлии или рафтове за подобряване на функционалността.

Колко време отнема ремонтът на баня?

Продължителността на проекта за ремонт на банята може да варира в зависимост от няколко фактора, включително обхвата на работата, размерите на банята и всякакви непредвидени усложнения. Средно един ремонт на баня може да отнеме от една до няколко седмици.

От решаващо значение е да се вземат предвид следните фактори, които могат да повлияят на времевата линия:

1. Фаза на планиране и проектиране

Този начален етап включва концептуализиране на дизайна и финализиране на избора на материалите.

2. Разрушаване и подготвителна работа

Премахването на съществуващите плочки, шкафове, тръби, осветление може да отнеме няколко дни, в зависимост от сложността и размера на банята.

3. Монтаж и довършителни работи

Поставянето на нови тела, подови настилки, облицовки и други елементи обикновено отнема най-много време. Може да варира от няколко дни до няколко седмици, в зависимост от сложността на дизайна и използваните материали.

5/5 - (1 гласа)